Makine Dairesiz Asansörler

Makine Dairesiz Asansörler

Makine dairesiz asansörlerin piyasaya sürülmesi, küresel asansör endüstrisinin gelişiminin bir sonucudur. Bu yeni gelişmiş asansör teknolojisi, asansör üreticilerinin makineyi asansör boşluğunda en uygun yere yerleştirmesini sağlar. Bu nedenle makine dairesi ihtiyacını ortadan kaldırır. Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte birçok kişi makine dairesiz asansör modellerini incelemeye başlamıştır. Bilindiği gibi geçmişte asansör modelleri sorgulanırken insanların kafası daha çok asansör makine dairelerine odaklanmıştı. Ancak ilerleyen dönemlerde bu konuda çok etkili değişimler yaşanmaya başladı.

Makine Dairesiz Asansörler Ankara Asansör Bakımı

Asansör üreticilerinin son yıllarda makine dairesiz asansörleri benimsemesi ve standart üreticilerinin ürünü benimsemesi ile dünya çapında yayılmaya başlamıştır. Diğer asansör firmaları da müşterilerine alternatif olarak MDA sunmaya başladılar. Bilindiği gibi binalarda makine daireleri belli bir yapıya sahiptir. Doğal olarak, binada belirli bir yer kaplarlar. Birçok kişi makine dairelerinin binada yer kapladığını, dolayısıyla binanın estetiğini bozduğunu düşünebilir. Bu nedenle, makine dairesiz asansörleri incelemek için çok sayıda insan artmaktadır.

Makine Dairesiz Asansörler Ankara Asansör Bakım Firması

Asansör üreticilerinin son yıllarda makine dairesiz asansörleri benimsemesi ve standart üreticilerinin ürünü benimsemesi ile dünya çapında yayılmaya başlamıştır. Diğer asansör firmaları da müşterilerine alternatif olarak MDA sunmaya başladılar.
Asansör üreticilerinin son yıllarda makine dairesiz asansörleri benimsemesi ve standart üreticilerinin ürünü benimsemesi ile dünya çapında yayılmaya başlamıştır. Diğer asansör firmaları da müşterilerine alternatif olarak MDA sunmaya başladılar.
Makine dairesiz asansörler 2500 kg yük kapasitesine ve 1,6 m/sn hıza sahiptir. Genelde frekans kontrollü motorlar tercih edilir.

Makine Dairesiz Asansörler Avantajları

·      Dişli makinelere kıyasla %30 enerji tasarrufu yapın.
Makine dairesiz asansörlerin kullanılması hidrolik asansörlere göre %70'e varan enerji tasarrufu sağlar ve çok daha çevreci bir üründür.
Makine dairesiz asansörler, yağ dolu hidrolik silindirlerin maliyet ve çevresel kaygılarını ortadan kaldırır.
Ankara asansör bakımı makine dairesi olmadığı için binalarda yerden tasarruf ve mimari projelerde tasarım açısından esneklik sağlar.
Her türlü yapıya kolayca entegre edilebilir.
· Dişlisiz şanzıman motoru kullanıldığından motor yağına ihtiyaç duyulmaz ve bakım maliyetleri düşer.
· Düşük motor devri ve doğru montaj sayesinde gürültü ve titreşim seviyesi minimumda olup oldukça konforludur.

Makine Dairesiz Asansör (MDA) Fiyatları

Makine dairesiz asansörlerin fiyatını belirleyen birçok faktör vardır. İmalatı ve montajı yapılacak olan asansör; Durak sayısı (bina yüksekliği), yük kapasitesi, kabinin özellikleri, kontrol özellikleri, kullanılacak makine-motor grubu, pano ve diğer malzemeler fiyat açısından önemli bir etkendir.

Yorumlar